5 Essential Elements For su tesisatçısı

Wiki Article

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son eight daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön su kaçağı tespit planda ise dimensions hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Su sızıntısının olduğu yerin bulunması öncelikli su kaçağının pis su kaynaklı mı yoksa temiz su kaynaklı mı olduğu tespit edilir.

su kaçağı tespiti Evin her odasında mutfakta dahil duvarlarda irili ufaklı su lekeleri var bunun için üst kata mı benim daireden mi bakılması gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar su kaçağı tespiti ile tespit ediyoruz.

Evde, ofiste veya iş yerinde su kaçağının olması ve bu kaçağın nerede olduğunu bulamamak oldukça can sıkıcı bir durumdur. Evde, su kaçağı tespit iş yerlerinde oluşan kaçaklar karşısında, ev ve iş yerleri sahiplerinin yapacağı çOkay fazla bir şey ne yazık ki yoktur.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçOkay sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular su kaçağı tespiti görünebiliyor ve su akışının regular olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Report this wiki page