Reçber Petek Servisi

Wiki Article

Sizin de bunun gibi sorunlarınız varsa peteklerinizin ve kombinizin bakımının yapılma zamanı gelmiş demektir. Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan binalarda veya dairelerimizde de bölgesel ısınma problemleri yaşanıyorsa yine bakım yapılması gerekebilir.

Hizmet sağlayıcının sertifikalı olup olmadığını ve referanslarının olup olmadığını kontrol etmek, doğru bir hizmet sağlayıcısı seçmenize yardımcı olabilir.

Merhaba kombi petek temizliği kombi bakım onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz itina ile yapılır

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.55 ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇOkay teşekkür ediyorum

Mi ne dozvoljavamo da čekate ako vam se pokvarilo nešto od ovako važnih i korisnih aparata, bez kojih niko od nas ne može da zamisli svakodnevni život.

Obezbedili smo za Vas originalne rezervne delove koje naša terenska služba ugrađuje prilikom intervencija u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Time ste uštedeli na dodatnim troškovima i vremenu.

Peteklerde koruma için gerekli koruyucu yağ vardır, bu koruyucu yağ yapılan petek temizliği yani petek yıkama çalışması ile birlikte kesinlikle petekten çıkmaz ve petek sisteminde kalır. Bu bilgilerin dışındaki yalan yanlış bilgiler saygıdeğer müşterilerimizin kafasını karıştırmasın.

Kombi ve kalorifer peteklerinizi sökmeden temizleyen firmamız, ısıtma sisteminizden daha yüksek verimle ve dolayısıyla daha ekonomik bir şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Özel kimyasal ve yıkama cihazları kullanarak verdiğimiz petek temizleme hizmetlerimiz, rutin aralıklarla yapılması gereken bu bakım işlemini zahmetsiz bir hale getirmektedir.

Basically putting in the cleanroom with your premises will likely be not plenty of: the proper managing on the cleanroom and the suitable actions during the cleanroom need to be realized. The topics might be diverse, e.g.

Kombi pompasının daha az çalışmasını ve dolayısıyla kombinin daha uzun bir ömre sahip olmasını sağlarsınız.

Additional Hamburger icon An icon accustomed to symbolize a menu that could be toggled by interacting using this icon.

Öncelikle onur beye çAlright teşekkür ederim ilk iletişimimizde neyi nasıl yaptığını çok detaylı bir şekilde anlattı, ardından evimize gelerek iş istanbul petek servisi başında yaptığı işlemleri tek tek neden ve ne işe yaradığını detaylıca anlatarak çOkay güzel bir işçilik sundu.

Erzurum’a yeni bir sistem geldi kombi peteklerinizi sökmeden profesyonel makina ile ilaçlama ve temizleme detaylı bilgi için arayınız

Report this wiki page